Το blog παραμένει ανενεργό, δεδομένης της λήξης της συνέλευσης μέχρι νεοτέρων...



----------------

η Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου- ΚΕΠ Χαλανδρίου που πραγματοποιήθηκε κατά την εξέγερση του Δεκέμβρη '08,μέτα το τέλος της κατάληψης συνεχίζει την παρουσία και τις δράσεις της ως

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών

H συνέλευση πραγματοποιείται είτε στο χώρο του Παλιού Δημαρχείου (ΚΕΠ) στην κεντρική πλατεία Αγ.Νικολάου είτε σε άλλον απελευθερωμένο-κερδισμένο χώρο. Η ημέρομηνία και ώρα καθώς και ο τόπος κάθε συνέλευσης αποφασίζεται από την προηγούμενη και ανακοινώνεται στο blog αυτό αλλά και στους δρόμους της πόλης.


Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων στο Χαλάνδρι την Τετάρτη 7/1 και ώρα 18:00 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου




Κατα τη διάρκεια των εξεγερτικών γεγονότων που ακολούθησαν την κρατική δολοφονία του 16χρονου Α.Γ., και στα πλαίσια της διάχυσης-αποκέντρωσης της δράσης και της αντιπληροφόρησης στις γειτονιές, αρκετός κόσμος συσπειρώθηκε-συνδιαμόρφωσε-έδρασε μέσα από την Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου-ΚΕΠ στο κέντρο του Χαλανδρίου. Η πρωτοβουλία αυτή κινητοποίησε κατοίκους από Χαλάνδρι,Αγ.Παρασκευή,Μαρούσι,Χολαργό,Ψυχικό,Βριλήσσια και όχι μόνο.
Μετά τη λήξη της 8μερης κατάληψης η Συνέλευση συνεχίζει την παρουσία και δράση της ως Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών και καλεί όσους ενδιαφέρονται σε ανοιχτή συνέλευση την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ και ώρα 18:00 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναίδων & Αντιγόνης) για τη συνέχιση του αγώνα.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ-KΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ



Χάρτης για το Κεντρο Νεότητας