Το blog παραμένει ανενεργό, δεδομένης της λήξης της συνέλευσης μέχρι νεοτέρων...----------------

η Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου- ΚΕΠ Χαλανδρίου που πραγματοποιήθηκε κατά την εξέγερση του Δεκέμβρη '08,μέτα το τέλος της κατάληψης συνεχίζει την παρουσία και τις δράσεις της ως

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών

H συνέλευση πραγματοποιείται είτε στο χώρο του Παλιού Δημαρχείου (ΚΕΠ) στην κεντρική πλατεία Αγ.Νικολάου είτε σε άλλον απελευθερωμένο-κερδισμένο χώρο. Η ημέρομηνία και ώρα καθώς και ο τόπος κάθε συνέλευσης αποφασίζεται από την προηγούμενη και ανακοινώνεται στο blog αυτό αλλά και στους δρόμους της πόλης.


Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τετάρτη 27/5 στις 19:00 στο ΚΕΠ-παλιό δημαρχείο Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών με θέματα:
Ενημερώσεις από δράσεις, ζητήματα επίκαιρα, εξελίξεις στο Χαλάνδρι. τις γύρω περιοχές και όχι μόνο.
Συζητήσεις
1. Υμηττός - απολογισμός δράσης και περεταίρω κινητοποίηση
2. Νομισματοκοπείο - διερεύνηση της δυνατότητας για περιοδική έστω αναθέρμανση του ζητήματος
3. Κάμερες στο Χαλάνδρι - πού, πώς, γιατί και τι πρέπει να γίνει.
Δράσεις
Αποφασίζουμε για όλα τα παραπάνω.
Επιπλέον θα συζητηθεί προς συνδιαμόρφωση και το κείμενο για την ίδια τη συνέλευση και τις μέχρι τώρα δράσεις της. Είναι κρίσιμο να δώσουμε όλοι και όλες μαζικό παρών, θα ακολουθήσει γλέντι όπου θα παρευρεθούν ημίγυμνες οριεντάλ χορεύτριες και χορευτές κι επίσης επίκειται να αλλάξει σύντομα αυτός ο κόσμος και ν' αλλάξουν οι καιροί -λάθος τα 'πε ο Αλλάχ στον Κεμάλ- κι αυτό εξαρτάται απ' την παρουσία μας, οπότε σπεύσατε.