Το blog παραμένει ανενεργό, δεδομένης της λήξης της συνέλευσης μέχρι νεοτέρων...



----------------

η Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου- ΚΕΠ Χαλανδρίου που πραγματοποιήθηκε κατά την εξέγερση του Δεκέμβρη '08,μέτα το τέλος της κατάληψης συνεχίζει την παρουσία και τις δράσεις της ως

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών

H συνέλευση πραγματοποιείται είτε στο χώρο του Παλιού Δημαρχείου (ΚΕΠ) στην κεντρική πλατεία Αγ.Νικολάου είτε σε άλλον απελευθερωμένο-κερδισμένο χώρο. Η ημέρομηνία και ώρα καθώς και ο τόπος κάθε συνέλευσης αποφασίζεται από την προηγούμενη και ανακοινώνεται στο blog αυτό αλλά και στους δρόμους της πόλης.


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΜΠΡΑΒΟ(Ι) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Και για όσους ακόμη πιστεύουν ότι ζούμε υπό καθεστώς δημοκρατίας:

Και στη χούντα οι μπάτσοι δολοφονούσαν κόσμο για ψύλλου πήδημα!

Και στη χούντα τα μέσα μαζικής εξημέρωσης απέκρυπταν τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων που δε βολεύουν.

Και στη χούντα σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης έμπαινε σε λειτουργία το (πάντα ετοιμοπόλεμος) παρακράτος.

Και στη χούντα όταν οι εσωτερικές υποθέσεις του κράτους βούλιαζαν, το ενδιαφέρον του κόσμου κατευθυνόταν έντεχνα στις ποδοσφαιρικές ομάδες...

Και στη χούντα χρησιμοποιούσαν τις 'καλές διεθνείς σχέσεις της χώρας' για να πείσουν τον κόσμο ότι ο δρόμος της υποταγής είναι ο μόνος βατός δρόμος για τη χώρα.

Και στη χούντα γινόταν χρήση συγκαλυμμένης τρομοκρατίας με σκοπό τη χειραγώγηση 'της μάζας'.

Και στη χούντα έμπαινε το πρόσημα της 'εθνικής ενότητας' για να δικαιολογούνται οι παραπάνω και άλλες φασιστικές πρακτικές του κράτους.

Και στη χούντα είχαν υψηλά κρατικά πόστα φασίστες και βασανιστές και οι ρουφιάνοι ήταν προνομιούχοι...

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!

Και στη χούντα όμως όλα αυτά ήταν ένα κοινώς αποδεκτό μυστικό μέχρι τη στιγμή που ο κόσμος κατάλαβε ότι είχε τη δύναμη (και την υποχρέωση όταν χρειαστεί) να ανεβάσει και να ρίξει όχι κυβερνήσεις, αλλά ολόκληρο πολιτικό σύστημα...

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζούμε, με αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη, χωρίς να είμαστε όλοι εναντίων όλων. Αρκεί να βάλουμε κι εμείς το χέρι μας να γκρεμίσουμε τους τοίχου που όλες οι χούντες του κόσμου χτίζουν για να μισούμε ο ένας τον άλλον! Μετά θα βάλουμε το χέρι μας να χτίσουμε αυτόν τον καλύτερο κόσμο.

Μέχρι τότε...

Εξέγερση ενάντια σε όλους αυτούς που υποβαθμίζουν (και υποτιμούν) τη νοημοσύνη μας μέχρι να καταλάβουν ότι δε χαμπαριάζουμε από απειλές!!