Το blog παραμένει ανενεργό, δεδομένης της λήξης της συνέλευσης μέχρι νεοτέρων...



----------------

η Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου- ΚΕΠ Χαλανδρίου που πραγματοποιήθηκε κατά την εξέγερση του Δεκέμβρη '08,μέτα το τέλος της κατάληψης συνεχίζει την παρουσία και τις δράσεις της ως

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών

H συνέλευση πραγματοποιείται είτε στο χώρο του Παλιού Δημαρχείου (ΚΕΠ) στην κεντρική πλατεία Αγ.Νικολάου είτε σε άλλον απελευθερωμένο-κερδισμένο χώρο. Η ημέρομηνία και ώρα καθώς και ο τόπος κάθε συνέλευσης αποφασίζεται από την προηγούμενη και ανακοινώνεται στο blog αυτό αλλά και στους δρόμους της πόλης.


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Κατάληψη στον ραδιοσταθμο flash

από το blog της κατάληψης ασοεε

Κατάληψη στον ραδιοσταθμό Flash 96.0 FM πραγματοποιήσαμε περίπου 30 σύντροφοι και συντρόφισσες από την κατάληψη ΑΣΟΕΕ στις 8 το πρωί. Σκοπός ήταν να μεταδώσουμε με τον δικό μας αδιαμεσολάβητο τρόπο την άποψη μας για τα συμβάντα και να επιτεθούμε στην παραπληροφόρηση που σκορπάν τα ΜΜΕ. Διαβάστηκαν αποσπάσματα από κείμενα αυτού του blog και από κείμενα που έχουν βγει από την κατάληψη ΑΣΟΕΕ για 20-25 λεπτά, μέχρι την στιγμή που η διεύθυνση του σταθμού άλλαξε την συχνότητα από την οποία εξέπεμπε ο σταθμός, προφανώς για να σταματήσουν οι ακροατές να ακούν «επικίνδυνα» μηνύματα. Η κατάληψη ενός ραδιοσταθμού είναι ένα επιθετικό μέσο αντιπληροφόρησης που πέρα από την μετάδοση ενός ηχητικού μηνύματος, πέρα από το σαμποτάζ που προκαλεί στην κανονικότητα ενός εμπορικού προγράμματος (είτε μουσικού, είτε ειδησεογραφικού), μεταδίδει ως πράξη το μήνυμα για επανοικειοποίηση των ραδιοσυχνοτήτων από την κοινωνία και την απαλλοτρίωση της πληροφόρησης από τα αφεντικά. Μέσω της πράξης της κατάληψης δεν ερχόμαστε σε καμιά συνδιαλλαγή με τον θεσμό των ΜΜΕ. Από την άλλη οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πλήρη συνεργασία μας με τους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού.

Ηχητικό της παρέμβασης
http://indy.gr/newswire/i3c7itiko-apospasma-apo-tin-katalipsi-ston-flash