Το blog παραμένει ανενεργό, δεδομένης της λήξης της συνέλευσης μέχρι νεοτέρων...



----------------

η Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου- ΚΕΠ Χαλανδρίου που πραγματοποιήθηκε κατά την εξέγερση του Δεκέμβρη '08,μέτα το τέλος της κατάληψης συνεχίζει την παρουσία και τις δράσεις της ως

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών

H συνέλευση πραγματοποιείται είτε στο χώρο του Παλιού Δημαρχείου (ΚΕΠ) στην κεντρική πλατεία Αγ.Νικολάου είτε σε άλλον απελευθερωμένο-κερδισμένο χώρο. Η ημέρομηνία και ώρα καθώς και ο τόπος κάθε συνέλευσης αποφασίζεται από την προηγούμενη και ανακοινώνεται στο blog αυτό αλλά και στους δρόμους της πόλης.


Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Απώλεια στρογγυλής σφραγίδας

Ενημερώνουμε πως η στρογγυλή σφραγίδα του ΚΕΠ δήμου Χαλανδρίου έχει χαθεί εδώ και τουλάχιστον 4 ημέρες. Η κατάληψη Παλιού Δημαρχείου-ΚΕΠ Χαλανδρίου λειτουργεί εδώ και μία εβδομάδα ως ένας ΑΝΟΙΧΤΟΣ χώρος αντιπληροφόρησης και συνδιαμόρφωσης και έχουν περάσει εκατοντάδες άνθρωποι για τις συνελεύσεις, για να δουν τι συμβαίνει από απλό ενδιαφέρον, για να συζητήσουν με τους-τις καταληψίες και να εξυπηρετηθούν από το ΚΕΠ, κάνοντας την διασφάλιση όλου του υλικού ιδιαίτερα δύσκολη. Επισημαίνουμε ακόμα, πως οι καταληψίες είχαν εκδιωχθεί για κάποιες ώρες από «ανθρώπους της νύχτας» τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Δεκέμβρη. Επίσης και οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ δεν ευθύνονται για την απώλεια αυτή. Οποιαδήποτε χρήση της σφραγίδας για ιδιοτελείς σκοπούς δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη.


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου